Online hypnotherapie

Steeds meer kom ik tot het besef dat ‘live’ aanwezig is met de cliënt zeker geen noodzaak is. Hooguit handig om een keer een zakdoek aan te reiken, maar meer dan ook niet. Wel is het handig om elkaar te zien. Voor mij in ieder geval zeker wel handig. Puur alleen omdat ik aan bepaalde houding of mimiek van het gezicht dingen kan aflezen.

Daarbij komt ook dat de kosten lager gehouden kunnen worden doordat er geen praktijkruimte gehuurd hoeft te worden en het reizen van de cliënt is ook overbodig geworden.

Vanaf heden kun je dus therapie volgen via skype of ander chatprogramma (zoals rabbit of zoom, laatste erg betrouwbaar en goede verbinding). Ideaal voor zowel de cliënt als voor mij.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Je kunt via contactformulier je aanmelden of bellen. Een mail sturen mag ook. Dan volgt er eerst een intake gesprek. Deze is gratis en vrijblijvend. Daaruit ontstaat een behandelplan met het aantal sessies wat ik denk dat nodig is (meestal kortdurend, tussen de 5-6 afhankelijk uiteraard van de klacht). Als je het gevoel hebt dat je door mij geholpen kan en wil worden maken we een afspraak voor een eerste behandeling.

 

headset