Wie ben ik?

IMG_7099

Mijn naam is Janine Göbel-Koelewijn en ik ben geboren op 9 juli 1970. Ik ben getrouwd en samen hebben we twee lieve zoontjes. Ik heb vanaf mijn 19e jaar gewerkt bij verschillende bedrijven als administratief medewerkster, secretaresse, teamleider en afdelingshoofd. Als leidinggevende heb ik meerdere cursussen gevolgd op het gebied van coachen en leiding geven.

Als leidinggevende ben ik door verschillende factoren in een burn-out terecht gekomen. Deze heb ik niet herkend op dat moment waardoor ik er langer mee gelopen heb dan noodzakelijk was. Door het volgen van de opleiding Hypnotherapie werd steeds meer duidelijk. Ik werd behoorlijk gespiegeld en kwam steeds dichter bij de kern.

Na een vierjarige opleiding bij de S.E.T.H. gevolgd te hebben, ben ik in 1999 afgestudeerd. In deze opleiding kwam aan bod: NLP (neuro linguïstisch programmeren), gesprekstherapie, RET (rationeel emotieve therapie), imaginatietherapie, regressie en reïncarnatietherapie, hypnotherapie, pijnregulatie, etc… . Daarna heb ik diverse bijscholingen gevolgd, onder andere in familieopstellingen, EMDR (traumaverwerking), gesprekstechnieken, EFT (Emotional Freedom Technique) etc. Sinds 2004 voer ik actief een praktijk en geef ik lezingen, workshops en trainingen op gebied van gezondheid (met name stress, burn-out, bijnieruiputting).